Hoe werkt het.

Als je via de website een sieraad heb uitgekozen kun je deze bestellen door de juiste maat te selecteren en hem toe te voegen aan de winkelwagen. Vervolgens doorloop je het bestelproces en ga je het haar klaar maken voor verzending.

Zorg dat je voldoende haar verzend. De juiste hoeveelheid staat bij het sieraad aangegeven onder het kopje specificaties. Het haar dient schoon en met een elastiekje samengebonden aangeleverd te worden. Bij twijfel of je voldoende haar hebt kun je mailen naar info@horsier.nl

Het is belangrijk om het haar in een stevige envelop te verzenden, of als alternatief de randen van de envelop te verstevigen met tape. Stop in de envelop bij het haar een briefje met je naam en e-mail adres zodat wij weten bij welke bestelling het haar hoort. Het is verstandig om het haar te verzenden met track en trace code. Dit kan door middel van een brievenbus pakket bij PostNL. Is het paard overleden stuur dan voor de zekerheid niet al het haar dat je hebt op of breng het haar zelf. 

Zodra wij het haar ontvangen hebben ontvang je een mail met de verwachte levertijd. Gemiddeld is dit 2 weken. Als het sieraad af is ontvang je wederom een mail. Hierin staat de track en trace code van je pakket zodat je deze kan volgen. Al het haar dat niet in het sieraad is verwerkt ontvang je weer retour.

 

Het adres waar het haar naar toe mag is:
Voordijk 15
5451 HR
Mill

 

© 2017 - 2022 Horsier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel